Hoe ziet live ondertiteling eruit?

Logo van Red Bee Media
Logo van Talpa
Logo van RTL4
Logo van SBS6
Logo van Subcatch

Live ondertiteling in vier stappen

Boek live ondertiteling

We bespreken het evenement en leggen uit hoe live ondertiteling werkt.

Voorbereiding

We bereiden ons voor op het ondertitelen met behulp van het programma, draaiboek, scripts, teksten, presentaties etc.

Testen

We testen of de ondertiteling in beeld komt en stellen de opmaak in.

Live ondertiteling

Dat is alles! Substream ondertitelt de sterren van de hemel en zorgt ervoor dat alles zorgeloos verloopt.

Voorbeelden van live ondertiteling

Sinds de coronacrisis hebben we ontzettend veel livestreams, webinars, talkshows en congressen voorzien van live ondertiteling. Die gaan over uiteenlopende onderwerpen, maar soms gaat het ook over het coronavirus zelf.

Substream ondertitelt bijvoorbeeld regelmatig de persconferenties op tv, maar onlangs hebben we ook een livestream van het RIVM toegankelijk gemaakt. Accuratesse is hierbij erg belangrijk, omdat het vaak om cijfers en statistieken gaat. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om dit soort livestreams van vakkundige ondertiteling te voorzien.

Als tegengewicht voor corona ook een heel positief voorbeeld: hét online evenement over positiviteit en geluk, een livestream van Stichting Carlosmomentjes om de lancering van hun nieuwe platform en app te vieren. Dit evenement past perfect bij onze maatschappelijke betrokkenheid en onze visie: informatie moet voor iedereen toegankelijk zijn.

Wat klanten over ons zeggen

Een spoedopdracht die in weinig tijd uitgevoerd moest worden met 100%++ kwaliteit. De samenwerking met Denise was fantastisch. Professioneel, flexibel en zeer plezierig. Geen negen-tot-vijfmentaliteit en veel begrip voor de vertrouwelijkheid en importantie van de opdracht. Voor herhaling vatbaar!

Anja Zandbergen
Rechtbank Den Haag

Denise is alumna van onze Universiteit Antwerpen en samenwerken met alumni geeft altijd een meerwaarde aan een project. En zeker als de resultaten gezien mogen worden! Recent verzorgde Denise voor Universiteit Antwerpen de Engelse live ondertiteling van twee online coronaseminars. We brachten haar i

Lees verder
Wouter De Pesseroey
Universiteit Antwerpen

Substream heeft voor diverse van onze evenementen uitstekende live ondertiteling verzorgd, en was daarbij prettig en flexibel in de samenwerking. Heel fijn, omdat wij soms te maken hadden met last minute verzoeken, vaktermen of technische uitdagingen. Het kwam steeds weer goed, en Substream kon onze

Lees verder
Bart Mijland
BIJ1