Substream heeft voor diverse van onze evenementen uitstekende live ondertiteling verzorgd, en was daarbij prettig en flexibel in de samenwerking. Heel fijn, omdat wij soms te maken hadden met last minute verzoeken, vaktermen of technische uitdagingen. Het kwam steeds weer goed, en Substream kon onze kijkers dan toch maar weer mooi voorzien van kwalitatieve ondertiteling. Het begint steeds meer te voelen als een samenwerking in plaats van een geleverde dienst, en dat is precies wat je wilt. Onze kijkers waren altijd dankbaar! Warm aanbevolen, dus.

BIJ1

Denise is alumna van onze Universiteit Antwerpen en samenwerken met alumni geeft altijd een meerwaarde aan een project. En zeker als de resultaten gezien mogen worden! Recent verzorgde Denise voor Universiteit Antwerpen de Engelse live ondertiteling van twee online coronaseminars. We brachten haar in contact met onze AV-partner en alles werd netjes en helder uitgewerkt, vanop afstand, zonder dat we ons daar actief mee bezig moesten houden. Achteraf kregen we veel complimentjes over deze aanpak en de kwaliteit van de live ondertiteling. Een echte aanrader. Let wel op de duurtijd van je live webinar want we hebben Denise toen echt wel tot het uiterste gedreven door flink overtijd te gaan. Waarvoor dank!

Ook voor de klassieke ondertiteling in het Engels wordt er een snelle en accurate service geleverd. Onze monteur was blij verrast met de mooi aangeleverde SRT-file waardoor alles snel afgemonteerd kon worden en we nog tijdig voor de deadline konden opleveren.

Universiteit Antwerpen

Een spoedopdracht die in weinig tijd uitgevoerd moest worden met 100%++ kwaliteit. De samenwerking met Denise was fantastisch. Professioneel, flexibel en zeer plezierig. Geen negen-tot-vijfmentaliteit en veel begrip voor de vertrouwelijkheid en importantie van de opdracht. Voor herhaling vatbaar!

Rechtbank Den Haag